Om os

HPV-cancer.org er en side der giver uvildig information omkring HPV-relaterede kræfttyper, samt hvordan du kan forebygge HPV-kræft. Her er HPV-vaccinen den mest effektive måde at forebygge HPV-kræft, og derfor kommer denne side også til at handle meget omkring debatten om HPV-vaccinen.

Vaccinemodstandere har igennem flere år formået at sprede systematisk misinformation og myter omkring HPV-vaccinen. Du vil her på siden kunne se en gennemgang af nogle af myterne, og hvad der er rigtigt.

Siden har ingen relation til hverken myndigheder eller medicinalvirksomheder, og er således en uafhængig informationstjeneste.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til de enkelte artikler i kommentarsporene, hvis kommentarerne foregår i en ordentlig og saglig tone. Det er udelukkende tilladt at debattere selve emnet, og evt. personlige angreb på andre debattører, forfatteren eller denne side vil derfor ikke blive godkendt. Kommentarer med links til falske kilder, pseudovidenskabelige kilder og andet form for misinformation vil ej heller blive godkendt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på nedenstående formular.