Penkowa beskylder overlæge for anmeldelse – det var en løgn

Milena Penkowa tages nu i endnu en løgn i HPV-sagen. Beskyldninger om at det var overlæge Morten Frisch der anmeldte hende var ikke sandt. 

Da Milena Penkowa blev taget i at sprede usande myter om HPV-vaccinen, og lokke uskyldige piger til en konsultation til 2500 kroner, blev hun mødt med stærk kritik. Ikke mindst af overlæge Morten Frisch, der kom med en stærk kritik af Penkowa, for at udnytte pigernes tilstand.

Da hun senere fik at vide at hun var blevet anmeldt til Styrelsen for patientsikkerhed (STPS), der nu skulle se på sagen, var spørgsmålet hvem der havde sendt anmeldelsen. Milena Penkowa selv beskyldte straks overlæge Morten Frisch for at stå bag anmeldelsen, og hængte ham ud på Facebook for det.

Milena skriver selv:

Klagers identitet er mig ikke længere ukendt, idet journalisten fra weekendavisen, Poul Pilgaard Johnsen har skrevet til mig og oplyst klageren med navns nævnelse. Og det er ikke journalisten selv, der indsendte klagen, men ifl. denne er det derimod en Morten Frisch, der er overlæge på Statens Serum Institut (SSI).

Hun påstår altså at det er overlæge Morten Frisch stod bag anmeldelsen. Problemet er bare at det er ikke overlæge Morten Frisch der står bag anmeldelsen. Styrelsen for Patientsikkerhed udtaler til BT:

Vi kan fuldstændigt dementere, at anmeldelsen af Milena Penkowa til Styrelsen for Patientsikkerhed skulle være kommet fra læge Morten Frisch

Dermed afsløres Milena Penkowa i endnu en usandhed. Hvem den rigtige anmelder er, vil Styrelsen for Patientsikkerhed ikke sige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *