Penkowa udnytter syge HPV-piger – konsultation koster 2500 kr.

Milena Penkowa skrev i sidste uge en række indlæg på Facebook, med myter om HPV-vaccinen. Det tiltrækker HPV-piger, der må betale 2500 kr. for en konsultation hos Penkowa. 

I alt tre indlæg blev det indtil videre til på Facebook. Spækfyldt med udokumenterede påstande og myter – myter som hun som læge udemærket ved ikke er sande. Selve indlæggene har forsker Stinus Lindgreen forklaret udemærket, men nu kommer der en ny udvikling i sagen om Penkowa der går ind i HPV-sagen.

En medicinstuderende skrev nemlig en mail til Penkowa, hvor hun spurgte om hun kunne hjælpe med at fjerne skader fra HPV-vaccinen:

Hej!
Jeg har læst, at du kunne afhjælpe bivirkninger fra HPV-vaccination. Er det rigtigt? 🙂
Og kan man i så fald få en konsultation og hvad koster den? 🙂
På forhånd tak.
Hilsen Line

Og der gik ikke længe før Milena Penkowa sendte et svar, hvor hun tilbød en konsulation til 2500 kroner.

Kære Line
Ja, det er korrekt – Det foregår med en konsultation hos mig, dvs på [Milena Penkowas privatadresse].

Du skal regne med konsultationen tager ca 1,5-2 timer og du bedes medbringe alle dine eventuelle kosttilskud, naturmidler og andre lign tilskud, som du tager fast.
Du kan også lave en liste med præcist produktnavn, indholdsstoffer, og den mængde du indtager, hvis du ikke vil slæbe det med, selvom det bedste er at tage bøtterne med fysisk (aht at kunne se alle indholdsstoffer, tablethjælpestoffer mm) – dette gælder vedr dine eventuelle kosttilskud, naturmidler og andre lign tilskud.

Din eventuelle medicin behøver du ikke tage med fysisk – den kender jeg per navn.

Inden konsultationen bedes du sende mig alle dine blodprøver (og eventuelle biopsisvar, scanninger eller andre lægelige undersøgelser), – eller du kan medbringe det ved konsultationen.
Du kan hente det hele på www.sundhed.dk med dit Nem-ID login.

En komplet konsultation med gennemgang af alle tidligere og nuværende forhold samt en efterfølgende skriftlig second opinion med en individuel plan for dig koster samlet 2500 kr.
Lad mig vide om jeg skal finde en tid til dig

Med bedste hilsner/Best regards
Milena

Efter Milena Penkowas anklager og domme for videnskabelig uredelighed samt dokumentfalsk, har hun aldrig rigtig vundet tilgivelse i det akademiske miljø. I stedet ser det ud som om hun nu forsøger at skabe en forretning ud af patienter der følger sig svigtet i det konventionelle sundhedssystem.

Kilde: Facebook-indlæg fra Morten Frisch

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *